Середа, 24 Квітня, 2024
Політика

Позачергову сесію Ради планують скликати 18 липня

Заступник голови офісу президента Руслан Рябошапка повідомив, що скликання позачергової сесії Верховної Ради планують на четвер, 18 липня

Про це він заявив на форумі “Встановлення справедливості — порядок денний для майбутнього парламенту” у вівторок, 16 липня, пише “Укрінформ”.

“Зараз ми плануємо вже на четвер скликати позачергову сесію парламенту. Ми будемо вимагати від парламенту прийняти законодавство, яке дасть працювати ефективно Вищому Антикорупційному суду, і будемо вимагати від парламенту прийняти закон про незаконне збагачення”, — сказав Рябошапка.

Він додав, що буде ініційовано ухвалення ще кількох ініціатив на позачерговій сесії.

“Крім того, буде ще декілька ініціатив, які ми будемо вимагати прийняти ще від цього складу парламенту. Очевидно, що в людей в головах уже вибори, але вони повинні виконати свій обов’язок до кінця перед країною, не перед нами”, — зазначив Рябошапка.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 21 травня підписав указ про дострокове припинення повноважень парламенту та призначення виборів на 21 липня. Серед причин розпуску Ради у команді Зеленського називали відсутність коаліції.

Залишити відповідь