Середа, 24 Квітня, 2024
Кримінал

У Херсоні в банди вилучили наркотиків на 700 тис. грн

У Херсоні поліцейські затримали групу осіб, які підозрюються у виготовленні та розповсюдженні важких наркотиків. Вартість вилучених наркотиків становить близько 700 тысяч грн. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Херсонської області у Facebook.

Поліцейські викрили групу із 8 осіб, які налагодили збут небезпечних психотропних речовин та наркотиків на території області. Під час обшуків у них вилучили банківські картки, гроші, зброю, автомобілі, 8000 доз небезпечної психотропної речовини “спайс” та інші наркотичні речовини. Вартість вилучених наркотиків близько 700 000 гривень“, – йдеться в повідомленні.

Під час слідства, як вказано, поліцейські встановили, що підозрювані збували амфетамін, “спайс” та марихуану. Учасники групи мали родинні зв’язки, а організатором була жінка, відома у кримінальних колах.

Також у поліції вказали, що зловмисники організували канал постачання компонентів та реагенту для виготовлення “спайсу” та самостійно виготовляли курильну суміш. Для своєї злочинної діяльності підозрювані використовували Інтернет, де отримували замовлення.

Наразі вже шість учасників групи затримані в порядку ст. 208 КПК України. У рамках кримінального провадження, відкритого за ст.307 ККУ “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”, проводяться необхідні слідчі дії. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу“, – сказано в повідомленні.

Залишити відповідь