Середа, 17 Квітня, 2024
Суспільство

У Києві жінка народила за трансформаторною будкою і пішла

На даний момент життю дитини нічого не загрожує

16 липня у Києві у дворі житлового будинку за адресою вулиця Славгородська, 3/5 виявили новонароджену дитину. Немовля лежало на землі за трансформаторною будкою. Плач малюка почули місцеві жителі. Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 05:40.

Про це повідомляє “Інформатор”.

За словами патрульних, жінка, яка живе на першому поверсі будинку, почула дитячий плач. Коли вона пішла на звук, то виявила немовля. Воно лежало на землі за трансформаторною будкою. Саме вона і викликала медиків.

Лікарі в екстреному порядку доставили малюка в пологовий будинок, який знаходиться за адресою Харківське шосе, 121. Правоохоронці почали розбиратися і з’ясували, що приблизно в цей же час з сусіднього двору будинку госпіталізували жінку. Її також доставили до пологового будинку, так як у неї була серйозна кровотеча і ознаки недавніх пологів. Під час діалогу вона заперечувала, що була вагітна, і народила дитину. На даний момент життю дитини нічого не загрожує, а мати знаходиться в лікарні з великою втратою крові.

При цьому постраждала розповіла, де проживає. За вказаним місцем вирушив екіпаж поліцейських – там проживає сім’я жінки, члени якої й підтвердили, що жінка справді була вагітна. Рано вранці вона сказала, що погано себе почуває і вийде подихати свіжим повітрям. Що відбувалося після того, як жінка вийшла на вулицю і з якої причини вона залишила малюка на землі – будуть з’ясовувати правоохоронці.

На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група.

Залишити відповідь