Четвер, 28 Березня, 2024
Політика

Зеленський доручив підготувати список підприємств, що не підлягають приватизації

Президент Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів сформувати перелік стратегічних підприємств, які не підлягають приватизації

Про це він заявив під час зустрічі з керівництвом Верховної Ради, уряду і правоохоронних органів в Офісі Президента, повідомляє Укрінформ.

«Прийняти законопроект про скасування переліку об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації. Термін – до 1 жовтня 2019 року. Відповідальні — Голова Верховної Ради Дмитро Разумков та голова депутатської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія. Уряду — сформувати перелік стратегічних підприємств, які не підлягають приватизації. За конкретний список відповідальні Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук та міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов», — сказав Зеленський.

Він також доручив передати до 1 грудня 2019 року близько 500 держпідприємств Фонду державного майна для малої приватизації, для подальшого продажу через Prozorro. Продажі.

«Розпочати підготовку великих державних компаній до приватизації із залученням інвестиційних радників. Термін — до 1 грудня 2019 року», — наголосив Зеленський.

Залишити відповідь