Понеділок, 13 Травня, 2024
В КиєвіСуспільство

Депутат від “Слуги народу” хоче ініціювати повний аудит мерії Києва

Фото: Олександр Ткаченко / Facebook

Народний депутат від партії “Слуга народу”, колишній гендиректор холдингу “1+1 media” Олександр Ткаченко , який за чутками хоче зайняти пост голови КМДА , просить прем’єра Олексія Гончарука провести аудит діяльності мера Києва Віталія Кличка та владних структур столиці.

Про це Ткаченко повідомляє на своїй офіційній сторінці у Facebook.

“Мені б дуже хотілося, щоб розбійники, які розкрадали гроші киян сіли за грати.Як народний депутат і як киянин, я звертаюся до прем’єр-міністра Олексія Гончарука з депутатським запитом та з проханням ініціювати загальний аудит діяльності мера Києва В.Кличка, Київської міської державної адміністрації та підпорядкованих структур”- написав нардеп .

Ткаченко нагадує, що аудит, який був запланований ще за часів Гройсмана, так і не був проведений.

“Необходимость масштабної Перевірки ДІЯЛЬНОСТІ власти Києва назріла давно. Масові фінансові Порушення та Бюджетні зловжівання Вже Неодноразово вікріваліся у ході кожної більш-Менш серйозної Перевірки. Це стосується як ДІЯЛЬНОСТІ департаментів КМДА, так и ДІЯЛЬНОСТІ столичних комунальних підприємств”, – уточнив він .

Нардеп повідомив, що майже дві сотні кримінальних справ щодо чиновників КМДА, вже за часів Кличка, так і не були доведені до фінального кінця. Жодного крадія – за ґратами.

“Жодного крадія – за ґратами”,- зазначив Ткаченко.

Нардеп вважає, що ігнорування кричущих корупційних скандалів в КМДА кабміном Гройсмана не дивує.

“Кличко був повністю вбудований у вертикаль Порошенка і Гройсмана. Він був «своїм хлопцем», це була звичайна кругова порука”,- пояснює Ткаченко.

Він вважає, що Київ потребує перезавантаження. Тому, він разом з колегами наполягає на невідкладному прийнятті нового Закону «Про столицю» і проведенні дострокових виборів міського голови та Київради на його основі.

“Я звертаюся до всіх, хто працює в КМДА і команді Кличка: якщо, як ви стверджуєте, вам немає чого приховувати, то не треба нервувати, аудит тільки доведе вашу безвинність.Кияни заслуговують на якісні зміни і достойне життя. Ми повернемо гордість за столицю”,- підкреслив Ткаченко .