П’ятниця, 29 Березня, 2024
Скандал

Олег Винник підтримав прихильників Путіна, долучившись до проєкту «за мир»

Артист долучився до російського проєкту із назвою “ВСЕММИР”, в якому фігурують співаки, які відверто підтримують міжнародну політику Володимира Путіна

Відомо, що ініціаторами проєкту став російський гурт МИР 519. Про це пише 24 канал.

Саме цей колектив запропонував своїм колегам долучитись до своєрідного флешмобу та публічно закликати людей до “мирного співіснування”. Перші ролики з’явились 21 вересня, починаючи зі звернення гурту МИР 519.

“Ми, як і всі артисти, які підтримали нашу ідею, впевнені, що музика – це мова миру і злагоди. Вона єдина, і не важливо, на якому континенті ти живеш, якою мовою розмовляєш, який у тебе колір шкіри, світогляд, релігія чи соціальний статус”, – йдеться в анонсі флешмобу. 

Такий проєкт вирішив підтримати і Олег Винник. Наразі він є єдиним українським співаком, який долучився до скандального флешмобу. Як і всі його російські колеги, Олег Винник записав відео, в якому завив про бажання жити в мирі. Щоб підкреслити своє походження, артист говорив українською та наприкінці ролика закликав усіх до миру мовою окупантів. 

«Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами і я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не забирати життя один одного. Усім миру! Всем мир!» – заявив у відео Олег Винник.

Окрім вітчизняного артиста, до проєкту долучились російський журналіст Володимир Познер, продюсер Ігор Крутий, виконавці Валерія, Дмитро Маліков, Володимир Пресняков, Денис Клявер, актори Нона Гришаєва, Максим Аверін та інші. Більшість із учасників флешмобу публічно стають на захист агресивної політики Кремля, зокрема, щодо України. А Познер, Валерія і мати Преснякова внесені до списку Миротворця. Окрім цього, у проєкті фігурує італійський співак Алессандро Сафіна, який є суддею шоу “Х-фактор”.

Залишити відповідь