Четвер, 28 Березня, 2024
Музика

Гурт ADAM вирушає у свій перший всеукраїнський тур

Український неосоул гурт ADAM, який навесні цього року презентував другий студійний альбом «РОНІМ», вирушає у всеукраїнський #ІзіМаніТур. Колектив виступить в п’яти містах: у Львові, Одесі, Дніпрі, Києві та Харкові.

Розпочнеться тур 11 жовтня у Львові. ADAM готує програму з улюблених пісень “Люба”, “Танцюй, мила”, “Таку як є”, а також презентує абсолютно нові композиції, які увійдуть до третього альбому під назвою #ІзіМані.

“Ми давно хотіли зіграти в Харкові, Дніпрі та Львові, але ніяк не складалося і ось нарешті ми вирушаємо в наш перший тур. – розповідають музиканти. – Хочеться, щоб люди, які прийдуть на концерти, танцювали, підспівували та кайфували. Ми активно проводимо репетиції та готуємо нові треки, щоб зарядити наших слухачів сильною енергією!”.

Чому тур називається #ІзіМаніТур? У кожного були важкі часи, коли втрачаєш грунт під ногами, не знаєш, хто ти і куди рухатися далі. Саме такий період закінчився для гурту ADAM. “Зараз ми знаємо, хто ми і куди йдемо. Ми знайшли ту саму вібрацію, яка дає крила нашій музиці, яка наповнена надією і впевненістю, що все буде так як має бути, і все буде добре, а я, *ля буду, але куплю Сашці BMW X5! Цю вібрацію, це передчуття гарних змін ми хочемо передати нашим слухачам”, – говорить фронтмен ADAM Міша Клименко.

Гурт ADAM заснували в 2014 році саундпродюсер і сонґрайтер Міша Клименко та його дружина Саша Норова, яка стала музою колективу. У 2017 році гурт випустив дебютний альбом «ЧЮЗ МЮЗ», який увійшов до 17 найкращих альбомів року за версією LiRoom, і став абсолютною любов’ю в очах меломанів.

Навесні цього року вийшла платівка «РОНІМ». Вона пронизана потужним звучанням і життєвою лірикою, яка не залишає байдужими слухачів. Альбом вмістив в себе тринадцять треків, на чотири з яких музиканти відзняли відео. У перший тиждень «РОНІМ» потрапив в Топ-100 альбомів в Apple Music України.

Вокаліст і засновник колективу Міша Клименко також відомий своєю співпрацею із зірками української сцени: Олександром Пономарьовим, The Alibi Sisters, Марією Яремчук, Тонею Матвієнко та іншими. Він писав музику для телевізійних проектів на телеканалах «Новий», «ICTV», «1+1» та багатьох інших. Але прийшов час, і Міша вирішив, що готовий ділитися своєю творчістю. Він пише різнопланову музику – за стилем і за енергією, але вся вона про любов – до своєї Жінки і до свого Життя.

Саша Норова в цьому турі вперше зазвучить. До ніжної пластики танцю додасться краса її голосу. Також муза ADAM зіграє на музичних інструментах.

Пульс гурту – ударник і перкусіоніст Андрій Гриценко дає всім емоціям на сцені симетрію та структуру. Його біт і ритм не дозволять вам всидіти на місці під час концертів ADAM.
Розклад туру та квитки:

Залишити відповідь