П’ятниця, 29 Березня, 2024
Політика

Генеральна прокуратура викликала на допит ексміністра юстиції часів Януковича

Колишнього міністра юстиції України часів президента Віктора Януковича Олену Лукаш викликали на допит в Генеральну прокуратуру України на 17 жовтня.

Про це повідомила вона на своїй сторінці у Facebook.

У тексті повістки зазначено, що екс-міністра викликають до старшого слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури Юрія Кривобока “для проведення слідчих і процесуальних дій, а саме повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри і допиту як підозрюваної” в рамках розслідування кримінального провадження від 20 травня 2014 року.

Лукаш прокоментувала цю повістку, дала зрозуміти, що прийде на допит, і запевнила, що нікуди не їде. “Відчуваючи непереборне бажання допомогти ГПУ і її новому керівництву, повідомляю, що з’являтися і говорити буду навіть частіше, ніж вам того хотілося, … нікуди не їду, … до суду за санкціями ходити не треба, сама все відкрию, … до всього готова, завжди на зв’язку, на слідчі дії можна викликати за будь-якими контактами. Навіть тут у коментарях”, – написала вона.

Кримінальне провадження щодо Лукаш відкрито в 2014 році. Вона підозрюється в розкраданні грошових коштів та службовому підробленні.

Залишити відповідь