Середа, 13 Березня, 2024
АвторськеСуспільство

“Ви – не слуга, а позор народу”, – фермер з Житомирщини поставив на місце – депутата-“слугу” Богдана Кицака

Фермер з Житомирщини Сергій Вахнюк звинуватив в особі депутата від партії “Слуга народу” Богдана Кицака парламентську монобільшість та діячу владу в майже рейдерському захопленні української землі та голосуванні за її вільний продаж.

Зокрема, в своїй промові на зустрічі з депутатом він заявив, що перукарі та фотографи не мають ніякого права розпоряджатися тим, що належить усьому народові країни.

“Як можна було так нагло обманути людей! Тиждень тому ви нам сказали, що не будете підтримувати законопроект про ринок землі в такому вигяді, який він є, а проголосували. Вас просили ваші виборці не голосувати. Відповідайте! Було таке? Вас просив Ружинський район, Андрушівський район, Бердичівський район, а ви позорно натиснули кнопку!
Не знаю, чи отримаємо ми перемогу, але на старість мене не буде совість мучити, що я нічого не зробив проти грабунку української землі. Ви – не слуга народу, ви позор народу. Ми брали кредити, купували трактори, будували ферми і годували худобу, а тепер не знаємо, що з нами буде…», – заявив фермер з Житомирщини Сергій Вахнюк “слузі народу” Богдану Кицаку. 

Залишити відповідь