П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

Правоохоронці повідомили про підозру екснардепу Дзензерському за те що він приховав 4,7 мільярда боргів

Колишньому народному депутату Денису Дзензерському, повідомили про підозру у недекларуванні 4,7 мільярдів гривень фінансових зобов’язань .

Про це повідомляє прес-служба САП.

“За погодження прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру Народному депутату України VIIІ скликання у декларуванні недостовірної інформації за 2015-2018 роки”,- йдеться в повідомленні відомства.

У САП повідомляють , що протягом 2015-2018 років колишній депутат, з метою приховування інформації про свій реальний майновий стан, не задекларував наявність у себе невиконаних фінансових зобов’язань перед банківськими установами України на суму понад 4,7 млрд гривень.

“Дії колишнього народного обранця кваліфіковані за ст. 366-1 КК України. Зважаючи на те, що наразі вказана особа не перебуває за місцем свого проживання, вручення письмового повідомлення про підозру було здійснено у порядку, визначеному статтями 278, 111, 135 КПК України (надіслано засобами поштового та електронного зв’язку)”,- повідомляють правоохоронці.

Офіційно у відомстві не називають прізвища колишнього нардепа. Але , колишній нардеп Сергій Лещенко у своєму телеграм-каналі повідомив, що підозру вручили Денису Дзензерському.

“Депутату минулого скликання Денису Дзендзерскому НАБУ за погодженням з прокурорами САП винесло підозру”,- написав Лещенко.

Залишити відповідь