П’ятниця, 19 Квітня, 2024
АнонсиМузика

Фагот, Анна Завальська, Злата Огнєвіч та інші зірки оцінили нове щотижневе вар’єте “Рояль”

Цієї осені в Києві стартувало нове шоу для дорослих – вар’єте “Рояль”, яке щотижня з аншлагом проходить в столичному Caribbean Club Concert Hall.

На вар’єте встигли побувати українські зірки та поділилися своїми враженнями про шоу.

Злата Огнєвіч, співачка:

Чудово, що в Києві з’явилося дуже чуттєве еротичне шоу-вар’єте, де кожен номер – це окрема історія. Мені дуже сподобалося бути гостею шоу! Я із задоволенням прийду ще раз та приведу друзів.

Олег “Фагот” Михайлюта, лідер гурту ТНМК:

Оголені жінки – це завжди прекрасно. А тут жіноча краса поєдналася з цікавою постановкою з розвитком і кульмінацією – мені дуже сподобалося. Я б прийшов ще раз подивитися!

Анна Завальська, співачка та сонграйтер:

Мені дуже сподобалася ідея шоу, яка перетворює “Рояль” у метафору Душі, яка потребує Музи та натхнення. Саме завдяки музиці оживають різні часи, історії, мрії та сміливі фантазії. І кожна людина знайде в цьому дійстві щось про себе, щось особисте та інтимне, якийсь натяк на те, що було з ним колись та можливість заново пережити ті почуття, які він відчував раніше. Мені дуже сподобалася якась стилістична еклектичність, яка в підсумку складається в цілісну та дуже гармонійну картинку з головним акцентом на музику.

Крім візуальної пишності та естетичних крутих знахідок, все ж, музика тут на першому місці. Було цікаво спостерігати, як в процесі вистави-вар’єте акторськи трансформується Олексій Боголюбов, тому що це один з кращих піаністів і гуру джазової музики, і тут він розкривається зовсім інакше. А як саунд-продюсер він дуже майстерно, з тонкою іронією та любов’ю комбінує стилі та жанри. Одним словом, ваш вечір з вар’єте “Рояль” буде пікантним і незабутнім.

Павло Шилько, генеральний продюсер і співзасновник музичної премії YUNA:

Дуже круто, що з’явилося таке шоу! “Рояль” – це а-ля Moulin Rouge, формат, коли немає особливої ​​концепції, але кожен номер виглядає як якийсь елемент шоу. Це чудовий варіант, коли ти приходиш і просто відпочиваєш.

Павло Бондаренко, режисер-постановник та соліст Freedom ballet:

Цікаве аранжування, загорнуті в неймовірну обгортку з сексуальних жіночих силуетів, приправлені таємничої та еротичною хореографією – що ще треба, щоб прекрасно провести вечір? Артисти втягують тебе в дію й ти мимоволі вже хочеш бути з ними на сцені та ділитися своїми найпотаємнішими бажаннями. Дивитися можна і потрібно, а ось торкатися, на жаль, ні 🙂 Прийду та ще раз подивлюся!

Нагадаємо, що нове шоу поєднало в собі живий вокал під акомпанемент рояля, танцювальну експресію та красиву театральну постановку. Вар’єте “Рояль” заворожує з перших хвилин та занурює у виставу-провокацію, яка розкриває красу жіночого тіла.

Шоу стане щотижневої культурною традицією столиці. Найближчі покази вар’єте “Рояль” відбудуться: 29 листопада, 6, 13, 19, 26 грудня, 11, 18, 23, 30 січня та 8 лютого. Квитки можна придбати на сайті caribbean.com.ua.

Залишити відповідь