Вівторок, 23 Квітня, 2024
Суспільство

ДБР направили до прокуратури проєкт підозри депутатці Федині через погрози Зеленському

У Державному бюро розслідувань(ДБР) підготували повідомлення про підозру народному депутату і громадянці України через загрозу президенту.

Про це повідомила прес служба відомства.

“Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань у тісній співпраці та за оперативного супроводу Служби безпеки України скерували до Генеральної прокуратури України проект повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо Президента України чинній народній депутатці України та громадянці”,- йдеться в повідомленні.

Їм інкримінують погрозу вбивством щодо Президента України (ч. 1 ст. 346  Кримінального кодексу України).

У ДБР уточнюють, що 26 жовтня 2019 року народна депутатка України та громадянка, перебуваючи у м. Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу YouTube та в соціальній мережі Facebook, під час якої висловлювали погрози вбивством, адресовані Президенту України Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю.

Як відомо народна депутатка від “Європейської солідарності” Софія Федина та волонтерка Маруся Звіробій, провели трансляцію у соцмережах, у якій розкритикували події, пов’язані з візитом президента Володимира Зеленського у Золоте.

Залишити відповідь