П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Політика

Зеленський заявив що пан Коломойський не є президентом України

Фото: Володимир Зеленський на брифінгу в Талліні / facebookОфіс Президента України

Президент України Володимир Зеленський під час брифінгу 26 листопада у Талліні сказав, що геополітичний вектор країни по зближенню з Європою чи Росією визначає народ, а не олігарх Ігор Коломойський.

Зеленський відповів на питання журналістів про ставлення до висловлювань Коломойського про те, що Україні варто повернутися до зближення з Росією.

“Стосовно пана Коломойського. Ви сказали, що він мене підтримував… До речі мене підтримали 73% українців. І якщо серед них був пан Коломойський, я дуже радий. Пан Коломойський не є президентом України, він є громадянином, а більшість громадян України обрали європейську інтеграцію і курс на Євросоюз. Саме народ України обирає, куди нам піти. З Росією у нас дуже складна ситуація, ми почали діалог, який буде розпочато (очевидно, малося на увазі продовжено -ред.) на нормандській зустрічі чотирьох лідерів”,-сказав голова держави.

Як відомо, раніше в інтерв’ю виданню “The New York Times” Коломойський заявив, що Україні пора відмовитися від Заходу і налагоджувати відносини з Росією.

Залишити відповідь