Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

У Держдумі депутат назвав теплу зиму наслідком розробок США кліматичної зброї

Депутат Держдуми Олексій Журавльов вважає, що кліматичні зміни “невипадкові”.

Про це повідомив він в ефірі радіостанції Говорит Москва.

“Я впевнений, що це невипадкові кліматичні зміни. Першими, ми знаємо, вони ось це у В’єтнамі випробовували кліматичну зброю. Тому, звичайно, ці розробки йдуть, хоча вони заборонені, але вони однозначно розробляються. Причому вони це роблять „типу ми дослідження проводимо“, тобто не як зброю, а як дослідження”, – вважає депутат.

На його думку, США начебто використовують все, “що тільки можна, може і таке бути”.

“Сьогодні Америка, яка в передових технологіях використовує все, що тільки можна, може і таке бути”, – вважає депутат.

Олексія Журавльова обрали депутатом Держдуми в 2011 році. Тоді він входив до фракції “Єдина Росія”. П’ять років по тому Журавльов знову був обраний депутатом – цього разу як одномандатник.

Серед його законодавчих ініціатив – законопроекти про позбавлення батьківських прав представників ЛГБТ, про позбавлення дітей мігрантів, які не можуть довести, що платять податки, права на безкоштовну середню освіту, і про введення довічного “податку на армію” для тих, що ухилились від військової служби. Також Журавльов пропонував ввести маркування товарів компаній, які співпрацювали з фашистськими режимами Німеччини та Італії.

Журавльова нагородили орденом анексованого Криму “За вірність обов’язку”, а також медаллю “Учасника військової операції в Сирії”.

Залишити відповідь