Вівторок, 23 Квітня, 2024
Політика

Сайт “Миротворець” вже вніс нового прем’єра РФ в свою базу

5706796 20.11.2018 20 ноября 2018. Руководитель Федеральной налоговой службы (ФНС) Михаил Мишустин во время встречи с президентом РФ Владимиром Путиным. Алексей Никольский / РИА Новости

Вчора, 15 січня, сайт “Миротворець” вніс тоді ще кандидата на посаду прем’єра РФ Михайла Мишустіна в свою базу.

Про це повідомляється на сайті “Миротворець”.

Адміністратори сайту занесли його ім’я до бази, відразу, як стало відомо, що путін хоче призначити його прем’єр-міністром РФ.

У досьє Мішустіна зазначили, що він є російським окупантом, який зазіхав на суверенітет і територіальну цілісність України. Крім того, він свідомо порушував державний кордон України з метою проникнення до захопленого російськими окупантами Криму.

“29 липня голова Федеральної податкової служби Росії Михайло Мішустін відвідав податкову інспекцію в Ялті, після чого провів нараду з керівниками територіальних податкових органів Кримського федерального округу. Він заявив, що інтеграція податкових органів Республіки Крим в систему ФПС Росії пройшла успішно”, – йдеться в повідомленні на сайті.

Центр “Миротворець” просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Також на сайті додали, що новопризначений прем’єр веде розкішний спосіб життя і приховує це. Зокрема, Мішустін володіє нерухомістю вартістю в кілька сотень мільйонів рублів на Рубльово-Успенському шосе.

Залишити відповідь