Середа, 17 Квітня, 2024
Політика

Гончарук пообіцяв Зеленському до 4 лютого підготувати проміжний звіт про діяльність Кабміну

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук пообіцяв підготувати проміжний звіт про діяльність Кабміну та представити його в парламенті.

Про це повідомляє пресслужба Президента.

Зокрема, на зустрічі Гончарук сказав:

“У нас незабаром, 14 лютого, відповідно до закону, є обов’язок як у уряду представити проміжний звіт про нашу роботу, і я думаю, що це прекрасна нагода глибше продемонструвати, пояснити, поговорити з парламентом про стратегічні речі, про те, що ми плануємо”.

Водночас, Президент попросив підготувати цей звіт до початку наступної сесії Верховної Ради, тобто до 4 лютого, на що глава уряду погодився.

За інформацією Офісу Президента, народним депутатам презентують концепцію посиленого уряду, а також його часткового організаційного переформатування.

Під час зустрічі Прем’єр-міністр подякував главі держави за довіру та погодився із запропонованими ним змінами, які необхідно провести найближчим часом.

«Мене не лякає перспектива спробувати повернути наданий аванс, кредит довіри, який ви делегували від імені суспільства. Для мене це важливе завдання, велика честь. І ми готові виконати поставлені вами завдання», – сказав Гончарук.

Окремо Прем’єр-міністр наголосив на необхідності визначитися з рівнем заробітних плат, які отримують працівники на публічній службі.

Залишити відповідь