Четвер, 2 Травня, 2024
Суспільство

Пенсіонерка, запропонувала продати мозок депутату, який порадив продати їй собаку щоб заплатити за комуналку

Пенсіонерка Любов Колюча із села Аджамка , якій депутат від Слуги народу” Євгеній Брагар порадив “продати собаку елітної породи”, аби сплатити борги за комунальні послуги, порадила народному обранцю думати, що він говорить. А зі своєю улюбленою собачкою розлучатися вона не збирається

Про це повідомляє ВВС

“Як це так на всю країну можна було казати про собаку? Можна було сказати, що в нас тяжке становище, що якось воно та й буде, що будемо допомогу виділяти, – дивується жінка. – Тим паче за них ми голосували, їм ми повірили. А тепер довіри ніякої”,- каже 66-річна Любов Колюча .

Жінка також зазначила, що увага, яку привернула до неї уся ця ситуація, їй не дуже приємна. Каже, що від цього має “одні нерви”.

“Сказала б йому мозок продати! І хай думає, кому, де і що казати. Він просто себе осоромив Показав свою гуманність, свій розум і показав, хто в «Слузі народу»” – додала вона. 

Любов Колюча каже, що під час ефіру відповідь депутата не почула: побігла на кухню, де пікся хліб. Аж раптом їй почали дзвонити односельці й журналісти, які розповіли жінці про пропозицію депутата продати собаку, аби сплатити комуналку.

Жінка має 31 рік стажу. Працювала диспетчеркою на автовокзалі, а згодом в дитячому інфекційному відділенні лікарні у Кропивницькому. У сільській хаті живе сама. За компаньйонів має старенького Шарика – чорного і кудлатого безпородного пса, який має солідний собачий вік (14 років), і кицьку Марусю.

“Ой, він вже нічого не бачить. Всі заходять і його гладять”, – розповідає Любов Колюча. Продавати Шарика жінка не планує.

Ця ситуація обурила й односельців, які влаштували збори й хочуть, щоб депутат Брагар побачив, як жінка живе на свою пенсію.

“Запрошуємо депутата відвідати наше село. Можливо, зможемо допомогти йому розробити якийсь законопроєкт щодо сплати за газ. І нехай побачить реалії життя села – можливо, з Києва не так видно”, – каже Тетяна Зайченко, голова Аджамської сільської ради.

Як відомо, раніше пенсіонерка Любов Колюча подзвонила в ефір політичного ток-шоу на телеканалі “112 Україна” і запитала, як їй прожити на пенсію у 2000 гривень і такими високими цінами на комунальні послуги.

Залишити відповідь