П’ятниця, 29 Березня, 2024
Політика

Разумков закликав народних депутатів більш зважено ставитися до своїх висловлювань

З таким проханням спікер звернувся до депутатів під час засідання Погоджувальної ради 3 лютого.

Про це повідомляє УП.

“Я розумію, що про це було сказано вже багато, однак я хотів би звернутися до всіх народних депутатів, щоб іноді більш, м’яко кажучи, зважено ставилися до того, що ми говоримо, не лише під час ефірів, але й під час нашої роботи і спілкування з людьми”, – сказав Разумков.

Він додав, що депутати можуть помилятися, як і всі інші, але відповідальність на них лежить більша.

“Я думаю, що багато з тих, хто сьогодні працює в стінах Верховної Ради, розділяли ту позицію, що іноді складається враження, що коли людина потрапляє до Верховної Ради України, тут якийсь клімат інший, якийсь вакуум, і люди починають жити в іншій реальності відірвані від суспільства, відірвані від людей, від тих проблем, які є у людей. Я думаю, що, по-перше, не треба забувати, і минулі вибори показали тому приклад, що ситуація може досить швидко змінитися. І з не зовсім, не завжди зручних крісел Верховної Ради України можна опинитися знову ближче до людей”, – сказав Разумков.

Він також порекомендував парламентаріям частіше спілкуватися з людьми, чути їхні проблеми і за можливості допомагати їх вирішувати.

“Ще раз звертаюся до вас, колеги, – будьте людьми, щоб вам не було соромно дивитися людям у вічі ні під час каденції, ні після того, як вона завершиться… Я дуже сподіваюся, що почуєте мене, інакше наступного разу ви почуєте людей”, – зазначив Разумков.

Залишити відповідь