Субота, 20 Квітня, 2024
Суспільство

Нацрада припинила ретрансляцію шести російських телеканалів на Чернігівщині

Співробітники СБУ разом із представником медіарегулятора провели роз’яснювальну розмову, після чого показ телеканалів було припинено.

Про це повідомляє пресслужба регулятора.

“Спільними зусиллями представника Національної ради у Чернігівській області та обласного Управління Служби безпеки України у двох громадських закладах м. Носівки припинено трансляцію шести російських телеканалів, що обмежені для розповсюдження на території України”, – йдеться у повідомленні.

Так, до представника Нацради у Чернігівській області Ірини Сенченко на початку лютого надійшло звернення обласного управління СБУ про виявлення у двох громадських закладах масового відвідування людей (кафе «Волошка» і кафе «Носівська сім’я») міста Носівки Чернігівської області правопорушення у сфері інформаційного простору.

Представниця регулятора разом зі спеціалістами управління СБУ 12 лютого виїхали на місце, аби перевірити цей факт. Було зафіксовано трансляцію через супутник обмежених для ретрансляції в Україні російських телеканалів «ТНТ», «Россия 24», «Russia Today TV (RTTV)», «РТР-ПЛАНЕТА», «НТВ-МИР», «STV».

Залишити відповідь