Середа, 13 Березня, 2024
Погода

Погода 14 лютого: в Україні буде похмуро і з опадами

У західних регіонах очікується сніг з дощем, а в нічний час заморозки, що може призвести до ожеледиці. Тільки на півдні країни очікується сонячна і тепла погода протягом дня.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні 14 лютого буде відрізнятися в залежності від регіону, оскільки зараз частина областей знаходяться під впливом антициклону, а в інших регіонах ситуація досі стабілізується після урагану Кіара.

За даними фахівців, протягом усього дня в Україні буде переважно плюсова температура. Найтепліше буде в південних областях, де очікується +6… +9 градусів тепла. Трохи прохолодніше у центральних областях – +3… +6 градусів. У західних областях синоптики прогнозують похолодання до +2… +5 градусів. Найхолодніша погода очікується в східних регіонах України, де стовпчики термометрів покажуть +1… +3 градуси протягом дня. В нічний час в Україні температура опуститься в межах 0… -4 градусів.

14 лютого в Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях очікується дощ зі снігом протягом усього дня. На півночі й сході країни небо буде затягнуте хмарами, а в інших регіонах очікується сонячна погода з мінливою хмарністю.

Залишити відповідь