Середа, 24 Квітня, 2024
Кримінал

Глава столичної поліції повідомив, що в аеропорту Одеси затримали підозрюваного у вбивстві пластичного хірурга в Києві

Співробітники правоохоронних органів в місті Києві спільно з прикордонниками в п’ятницю затримали в аеропорту Одеси громадянина іноземної держави, який підозрюється у вбивстві столичного пластичного хірурга, застреленого в центрі Києва ввечері 2 лютого.

Про це повідомив повідомив агентству “Інтерфакс-Україна” начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко.

Крищенко зазначив, що після вбивства підозрюваний переховувався та намагався виїхати з України. Співробітники поліції Києва спільно з прикордонниками затримали підозрюваного іноземця.

За словами начальника ГУ Нацполіціі України в Києві, із затриманим зараз проводяться слідчі дії.

Як відомо, раніше увечері 2 лютого Відділ комунікації поліції Києва повідомив, що столичні правоохоронці розшукують невідомого, який застрелив чоловіка в центрі міста.

“До чергової частини близько 18 години надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка і зник”, – інформували в столичному главку.

Слідчі почали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

За даними українських ЗМІ, загиблий – Андрій Сотник, працював керівником в “DMK Ukraine”. На сайті компанії вказано, що Сотник – кандидат медичних наук, лікар-хірург, пластичний і естетичний хірург. На сторінці Сотника в Facebook зазначено, що він – уродженець Донецька.

Залишити відповідь