П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Війна

За добу окупанти 11 разів обстріляли українські позиції

Російські війська на Донбасі 11 разів обстріляли українські позиції, у тому числі із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм і 82-мм мінометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об’єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” загарбники обстріляли українські позиції неподалік Мар’їнки зі станкового протитанкового гранатомету, поруч із Лебединським – з міномету калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Славного працювала снайперська пара та зафіксовано вогонь зі стрілецької зброї; поруч з Василівкою – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Широкиного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; в районі населеного пункту Красногорівка – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” російські терористи обстріляли Об’єднані сили в районі населеного пункту Луганське з 82-мм міномету, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поруч із Оріховим – з міномету калібру 120 мм.

19 лютого внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил зазнав поранення.

З початку доби 20 лютого російські війська обстріляли з міномету калібру 120 мм, озброєння БМП та гранатометів різних систем захисників Новомихайлівки. Втрат унаслідок цього обстрілу не зафіксовано.

Залишити відповідь