Субота, 20 Квітня, 2024
Політика

Кличко попросив Зеленського скасувати накази про особливі палати для держслужбовців

Мер Києва Віталій Кличко попросив Президента України Володимира Зеленського скасувати накази, у яких йдеться про те, що на випадок захворювання, перші особи держави повинні мати певні умови.

Про це повідомив Кличко на брифінгу.

“Я підняв питання щодо розпорядження, яке вчора було поширене. Скажу одне: воно було зроблене на виконання наказів Державної служби охорони, МОЗ і зверненні на їх підставі Державного управління справами при Президенті. Документи з грифом «для службового користування». В них ідеться про підготовленість закладів охорони здоров’я до медико-санітарного забезпечення осіб, щодо яких здійснюється державна охорона. Ці документи з грифом «для службового користування», – сказав Кличко.

Він зазначив, що мова йде про те, що, на випадок захворювання, перші особи держави повинні мати певні умови. Зокрема, окремі палати і можливість розміщення поряд працівників державної охорони.

“Така практика завжди була. І не тільки в Україні. Але… Я розмовляв вчора з Президентом Володимиром Зеленським. І він готовий, і налаштований скасувати накази, про які йдеться і які ми зобов’язані виконувати. Сподіваюся, це відбудеться. І ми будемо за це вдячні”, – наголосив Кличко.

Залишити відповідь