Четвер, 25 Квітня, 2024
Війна

У ЗСУ підтвердили ще три випадки зараження на COVID-19

Коронавірус виявили у військового з Віницкого гарнізону та у двох військовослужбовців однієї з військових частин Мелітополь.

Про це у Facebook повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

Зазначається, що захворілий військовослужбовець Вінницького гарнізону, яки з четверга, 9 квітня госпіталізований до Військово-медичного клінічного центру.

“У військовослужбовця Вінницького гарнізону, який після погіршення стану здоров’я був 9 квітня госпіталізований до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону з попереднім діагнозом “пневмонія”, після відповідного обстеження та проведення ПЛР-тестування, сьогодні підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Цей військовослужбовець з 3 квітня знаходився на амбулаторному лікуванні під наглядом медичної служби”, – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що військовому двічі проводили експрес-тести на коронавірус, які давали негативний результат. Військовослужбовець отримує симптоматичне лікування. Зараз стан його здоров’я задовільний.

Зазаначається, що також інфікування коронавірусом підтвердили у двох військовослужбовців однієї з військових частин Мелітополя.

“З 9 квітня вони перебували на самоізоляції після контакту з військовослужбовцем, у якого було підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Сьогодні надійшли результати їх ПЛР тестування, які підтвердили факт захворювання”, – йдеться у повідомленні.

Наразі стан здоров’я військових задовільний. Вони проходять лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

Залишити відповідь