Понеділок, 13 Травня, 2024
Політика

Міністр юстиції назвав “групою дітей” політичну партію “Демократична Сокира”

Денис Малюська назвав “групою дітей” політичну партію “Демократична Сокира” через їх претензії за програний міністерством суд на 7 млрд грн

Про це повідомив голова Мін’юсту Малюська у Facebook.

“Група [судячи за глибиною аналізу] дітей у ФБ [хто дав неповнолітнім зареєструвати екаунти?] розганяє зраду, що нібито оскільки апеляційна інстанція у справі 757/7499/17-ц сьогодні залишила без змін ухвалу Печерського районного суду від 25 лютого 2020 року. то, мовляв, у зв’язку із цим пани Суркіси отримають 7 ярдів від Приватбанку”, – заявив міністр.

Він заявив, що не коментуватиме рішення суду, однак зазначив, що у справі ПриватБанку проти Суркісів 20 лютого 2020 (через три роки після початку процесу) Печерський районний суд “роз’яснив” свою попередню ухвалу, фактично просто повторивши її зміст.

“Діти”, як назвав “Демсокиру” міністр, не згодні з таким твердженнням. Зокрема один з засновників партії Антон Швець заявив наступне:

“Міністр юстиції Денис Малюська, який зараз говорить, що зради немає і нічого для Суркісів не змінилось після рішення суду, перед цим говорив, що зради немає і немає нічого страшного в тому, що в суді є тільки представництво його підлеглих з виконавчої служби.”

В партії вважають, що міністр навмисне взявся за захист інтересів ПриватБанку в справі проти Суркісів, щоб програти її.

Відзначимо, що партія проводила мітинги під судом у справі ПриватБанку і відпочатку вважала, “роз’яснення суду через три” роки незаконним.

Залишити відповідь