Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Поліція зняла з розшуку Шарія

Національна поліція зняла з розшуку скандально відомого відеоблогера Анатолія Шарія. Стало відомо, що постановою суду інформація про розшукуваного була знята з сайту МВС.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Нацполіціі в Facebook.

Тепер, відповідно до рішення, співробітники поліції припинили його розшук, а інформація про розшукування була знята із сайту МВС

Солом’янський суд міста Києва постановив зняти з розшуку Анатолія Шарія.
Відзначається, що відповідна постанову суду отримало Солом’янське управління поліції.

“Рішення про зняття з розшуку Анатолія Шарія прийняв суд. Відповідно співробітники поліції припинили його розшук, а інформація про розшукуваного була знята з сайту МВС”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, Шарія звинувачували в тому, що в липні 2011 року він інсценував замах на себе, обстрілявши свій автомобіль Nissan Note на вулиці Петра Радченка в Києві з мисливської рушниці.

Після цього Шарій нібито викинув зброю, зупинив таксі і попросив водія дати йому телефон, щоб подзвонити в поліцію. Правоохоронцям Шарій повідомив, що на нього нібито вчинили замах.

Після цього блогер покинув Україну і перебував, за даними ЗМІ, в Росії і в країнах Європи. У 2012 році його оголосили в міжнародний розшук.

В середині квітня 2019 року Шевченківський суд Києва скасував розшук і заочний арешт Шарія, який як стало відомо ховається в Литві, а також відмовився ініціювати екстрадицію.

Залишити відповідь