Четвер, 16 Травня, 2024
В КиєвіСуспільство

Скандал з нападом на патрульного: Звільнений заступник Кличка стверджує, що поліцейського не бив

Фото: Скріншот відео

Звільнений Віталієм Кличком через інцидент із поліцією, заступник глави Київської державної міської адміністрації Володимир Слончак заперечує напад на правоохоронця.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Щодо сумнозвісних подій…Вчора ввечері мій автомобіль було зупинено Патрульною поліцією. Під час з’ясування обставин зупинки, поліція зухвало перевищувала свої повноваження і порушувала закон, що викликало в мене обурення. Як юрист хочу запевнити, що чітко розумію, де емоції, а де напад на поліцейського, і останнього – точно не було!”,-написав Слончак.

За його словами, він попри все щиро хоче перепросити громадськість та правоохоронців за свою эмоційну нестриманість.

“Киев-Оперативный” в інтернеті виклали відео конфлікту ексзаступника голови КМДА Володимира Слончака з патрульними.

На записі, швидше за все з нагрудної камери поліцейського, правоохоронець просить пред’явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто водійку зупиненого авто столичну депутатку Людмилу Костенко. Вона намагається завантажити документи у додатку “Дія” та натякає, що “будуть проблеми”.


В розмову встряє пасажир авто Mercedes , який представляється Володимиром Слончаком, та спілкується з поліцейськими на підвищених тонах.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика.

За результатами нічного інциденту автомобіль MERCEDES-BENZ S 500, вартістю майже в мільйон гривень відправився на штрафмайданчик, а сам Солончак був доставлений в райвідділ поліції.

Як відомо, вчора ввечері в столиці, поліція затримала заступника мера Києва Володимира Слончака, який нібито накинувся з кулаками на правоохоронців, які зупинили за порушення авто місцевої депутатки Людмили Костенко.

Пізніше стало відомо, що Київський міський голова Віталій Кличко звільнив Володимира Слончака з посади заступника голови КМДА через напад на поліцейського.