Четвер, 16 Травня, 2024
ОсвітаСуспільство

Понад 60 тисяч школярів та студентів взяли участь у щорічній всеукраїнській онлайн-вікторині про ЄС

У щорічній онлайн-Євровікторині, яка відбувається шостий рік поспіль, взяли участь понад 60 тисяч школярів та студентів з усієї України

Як розповіли організатори Євровікторини, цей захід має на меті поглиблювати знання молоді про євроінтеграцію, Європейський Союз та відносини з Україною і проводиться він за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Цьогорічвікторина триватиме до 16 вересня, а остаточні підсумки будуть оголошені у жовтні-листопаді. 

Для участі потрібно зареєструватися на сайті проєкту: www.euroquiz.org.ua/euroquizта відповісти на питання усіх п’яти тематичних блоків – що таке Європейський Союз;  українці в ЄС; культура і спорт країн ЄС; життя в ЄС; інновації і розвиток ЄС. У кожному з цих блоків міститься по 15-20 запитань. Вікторина розрахована на дві вікові категорії – для підлітків до 14 років та для молоді від 15 років, відповідно, є різниця у складності запитань.

Переможцями Євровікторини-2020 стануть сто найкращих гравців у кожній категорії, які нададуть відповіді на усі запитання та отримають найвищі бали. Найкращі учасники будуть нагороджені призами від Представництва ЄС в Україні. 

Кожен учасник може заробити бали за швидкість та успішність проходження тематичного раунду. 

У вікторини є навіть своя внутрішня валюта – квізкоін. Чим частіше гравець заходить до вікторини, тим більше квізкоінів може отримати, які згодом будуть обмінюватись на сувеніри.

Усі подробиці та умови зазначені на сайті проєкту.

Залишити відповідь