Середа, 24 Квітня, 2024
Суспільство

В Україні запустили онлайн-платформу “Розкажи мені” для психологічної допомоги людям

Інститут когнітивного моделювання за підтримки Міністерства охорони здоров’я та Червоного Хреста України запустив платформу “Розкажи мені” для психологічної допомоги населенню

Про це інститут повідомив у Facebook.

“Ми розуміємо, як важко пристосуватися до нових умов існування, і, що ізоляція дає поштовх до негативного сприйняття реальності, тому, аби попередити психоемоційну кризу серед українців вирішили створити мультифункціональну платформу “Розкажи мені” та надати допомогу всім, хто цього потребує”, – розповів Віктор Березенко, засновник інституту.

“Розкажи мені” – це великий мультиканальний проект психологічної допомоги українцям під час пандемії, карантину та економічної кризи. Мета проекту: допомагати всім, хто потребує емоційної підтримки, консультації, допомоги у зв’язку з поширенням COVID-19.

Проект об’єднує ресурси Міністерства охорони здоров’я та Інституту когнітивного моделювання, а також широкий пул волонтерів, лікарів та психологів.

В команді працюють лише фахівці, які пройшли відбір провідними спеціалістами Інституту когнітивного моделювання з відповідною сертифікацією та необхідним досвідом роботи.

Як отримати підтримку?

  • Перейти на сайт https://tellme.com.ua/ та натиснути на кнопку “Звернутися за підтримкою”
  • Заповнити анкету з контактними даними
  • Коротко описати свій запит та обрати комфортну дату для сеансу.

Залишити відповідь