П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Суспільство

Орендар ставка на Житомирщині розстріляв сімох людей

На Житомирщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві семи осіб

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

За даними Геращенка, на риболовлю приїхала компанія старих друзів-киян, які на цьому ставку збиралися вже не раз. Всього, за даними слідства, їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.н.

“Близько 1:00 у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфліктної ситуації з невідомими здійснив ряд пострілів із мисливської рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб”, – розповідає поліція.

Після розпивання спиртних напоїв 6 чоловіків лягли спати у сарайчику на березі, а двоє залишилися пити з орендарем ставка.

Близько 1 години ночі орендар, який був професійним мисливцем, через раптову неприязнь почав розстрілювати відвідувачів зі своєї мисливської рушниці марки “ІЖ”.

Спочатку він убив двох, що залишалися з ним поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох, які пішли спати. Загалом він встиг убити сімох людей.

Один чоловік, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію.

Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили. На місці події працюють слідчо-оперативні групи. Встановлюються всі обставини події.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох і більше осіб) ККУ. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Залишити відповідь