Четвер, 25 Квітня, 2024
СкандалСуспільство

Студентку, яка закликала ЗСУ скласти зброю, відрахували

Студентка, яка закликала українських воїнів скласти зброю, “вилетіла” з Білоцерківського національного аграрного університету. Її виключили зі списку студентів, як “особу, яка є прихильницею ворожих намірів”, пише Gazeta.ua.

Йдеться про дівчину, яка навчалася на четвертому курсі факультету ветеринарної медицини. Вона заявила в Instagram, що не підтримує Збройні сили України, бо “не підтримує убивства і війну”. Зараз її сторінка в мережі недоступна. Про виключення з університету оголосила пресслужба вищого навчального закладу.

Четвертокурсниця закликала українців скласти зброю і “зустріти ворога з добром”. Така пропозиція обернулася для неї відрахуванням.

Студентка, яка закликала українських воїнів скласти зброю, "вилетіла" з Білоцерківського національного аграрного університету
Студентка, яка закликала українських воїнів скласти зброю, "вилетіла" з Білоцерківського національного аграрного університету

Крім того, передали відповідні звернення до Нацполіції та Служби безпеки України.

“Для студентства важливо продовжувати опановувати обрану професію, не витрачаючи власного ресурсу на підтримку ворожих поглядів і розпалювання політичних конфліктів”, – йдеться у заяві університету.

Залишити відповідь