П’ятниця, 19 Квітня, 2024
КіноРозвагиСтиль життяСуспільство

OTT-сервіс OLL.TV припинив роботу

Український сервіс інтернет-телебачення та доступу до відеотеки OLL.TV повідомив про припинення роботи. Сервіс входить до Медіа Групи України, яка належить Рінату Ахметову.

У повідомленні на офіційному сайті йдеться:

«22 липня о 23:00 сервіс OLL.TV призупиняє трансляцію телеканалів та надання послуг абонентам у зв’язку з набранням чинності дискримінаційного закону «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)».

21 липня на своєму засіданні Нацрада України з питань телебачення та радіомовлення анулювала супутникову ліцензію платформи Xtra TV (ТОВ «Екстра-ТВ»). Це пов’язано з тим, що холдинг СКМ Ріната Ахметова здав до Нацради всі ліцензії медіабізнесу, що належить йому.

Раніше в OLL.TV заявляли, що продовжать роботу в колишньому режимі, незважаючи на здачу ліцензії.

Нагадаємо, OLL.TV був запущений у 2012 році і працював як онлайн-кінозал, пропонуючи глядачам ліцензійні фільми та серіали в рамках платної підписки. Восени 2014 року компанія Digital Screens, що входить до холдингу «Медіа Група Україна», провела повномасштабний перезапуск сервісу, перетворивши його на всеосяжний розважальний продукт на базі цифрового телебачення. Новий OLL.TV об’єднав у собі інтерактивне цифрове телебачення та відеотеку фільмів, серіалів та телешоу. Влітку 2019 року OLL.TV став першим ліцензованим OTT-провайдером в Україні. У вересні 2021 року OLL.TV пережив друге оновлення: було проведено редизайн, покращено якість картинки та збільшено бібліотеку контенту.

Залишити відповідь