Четвер, 28 Березня, 2024
В КиєвіКримінал

У Києві дві дівчинки бризнули однокласниці балончиком в обличчя, а потім побили її

У Києві дві 16-річні дівчини вирішили покарати однокласницю після словесної сварки. Неповнолітні спочатку бризнули потерпілій газовим балончиком в обличчя, а потім побили.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисницям загрожує до чотирьох років позбавлення волі, передає OBOZREVATEL.

За словами правоохоронців, до них із заявою про побиття його дочки двома однокласницями звернувся мешканець столиці.

“Попередньо було встановлено учасниць конфлікту та з’ясували, що всі троє навчаються в одному навчальному закладі. Відомо, що напередодні сутички між дівчатами неодноразово виникали словесні конфлікти. Під час чергового з’ясування стосунків дві подруги принижували та цькували однокласницю, штовхали її, після чого бризнули в обличчя балончиком та побили”, – йдеться в повідомленні.

Очевидці інциденту знімали дії дівчат на відео. Надалі запис із побиттям неповнолітнього поширили в соціальних мережах. За фактом хуліганських дій, вчинених групою осіб, відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Дніпровському районі Києва 17-річний хлопець під час сварки кілька разів металевою палицею вдарив вітчима по голові та тулубу. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Залишити відповідь