Четвер, 25 Квітня, 2024
Боротьба в тилуВ окупації

Співробітників ЗАЕС змушують приймати громадянство рф та оформлюватися на роботу в «росатом»

Окупанти оголосили вимогу співробітникам Запорізької атомної електростанції – у двотижневий термін отримати паспорти рф і написати заяви про прийняття на роботу у корпорацію «росатом». Тих, хто відмовиться, в подальшому не допустять до подальшої роботи на станції. Щоб забезпечити виконання цих вимог на ЗАЕС вже прибули бухгалтери і кадровики «росатому». Також виконання цього контролюють так звані “вагнерівці”.

Читайте також: Безкоштовний тренінг з інформаційної гігієни, є можливість реєстрації

Наразі представники «росатому» зібрали інформацію та вилучили документацію щодо критичних об’єктів Запорізької АЕС. Документи вивезено в невідомому напрямку. Одночасно продовжується хаотичне мінування об’єктів ЗАЕС без створення карти мінних полів.

Координатор всіх зазначених процесів на атомній станції зі сторони окупаційної адміністрації – Рінат Карчаа, радник компанії «Росатом» (колишній директор інституту експериментальної приматології).

Нагадаємо, що ми повідомляли про про звірства вагнерівців в Енергодарі, коли командир гарнізону сумнозвісної катівні Енергетик на прізвисько Чінгіз дав наказ своїм підлеглим стати догхантерами та полювати на невинних собак.

Залишити відповідь