П’ятниця, 29 Березня, 2024
Спорт

“Йому це не потрібно”: британський чемпіон заявив про плани Усика залишити суперважку вагу

Британець Джо Джойс (15-0, 14 КО) висловив упевненість у тому, що українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) залишить суперважкий дивізіон у тому випадку, якщо йому не вдасться організувати поєдинок проти Тайсона Ф’юрі (32-0-1 , 23 КО) за звання абсолютного чемпіона світу. При цьому сам 37-річний уродженець Лондона був би не проти помірятись силами з нашим співвітчизником.

Про це Джойс заявив в інтерв’ю популярному порталу Boxing Scene. Тимчасовий чемпіон за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) зазначив, що Усику дуже непросто у суперважкій вазі, адже йому доводиться витримувати безліч потужних ударів, повідомляє OBOZREVATEL.

“В ідеалі я хотів би битися з Усиком. Але схоже, що зараз він шукає щось інше, думає про повернення у важку вагу або про бажання битися з Ф’юрі. Думаю, що він, ймовірно, збирається піти. Він не хоче цього бою. Він займається цим довгий час. Сотні аматорських боїв за ці роки, і він заробив дуже пристойні гроші за свої останні два бої проти Ентоні Джошуа. Якщо бій з Фьюрі не відбудеться, я не впевнений, що він захоче залишитися тут, терпіти купу ударів у тяжких боях. Йому це не потрібно”, – сказав Джойс.

Зазначимо, що напередодні про бажання побитися з Усиком заявив американець Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 КО). Однак він зізнався, що не вірить у такий розвиток подій.

Як повідомляв OBOZREVATEL, менеджер Олександра Усика Егіс Клімас заявляв, що наш співвітчизник свій наступний поєдинок проведе проти переможця дуелі Вайлдер – Хеленіус, який американець виграв нокаутом у першому раунді.

Залишити відповідь