Вівторок, 19 Березня, 2024
СпортУкраїна

Де дивитись Ломаченко – Ортіс: на якому каналі трансляція бою

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (16-2, 11 КО) у суботу, 29 жовтня, повернеться на ринг після перемоги одноголосним рішенням над ганцем Річардом Коммі (30-4-1, 27 КО) у грудні минулого року. Український боксер побореться з американцем Джемейном Ортісом (16-0-1, 8 КО).

Вечір боксу прийме арена Hulu Theater у легендарному Madison Square Garden в американському Нью-Йорку. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію бою Ломаченка – Ортіс. Орієнтовний початок – о 5:00 ранку неділі, 30 жовтня, за київським часом.

Побачити протистояння можна буде завдяки прямій трансляції на відеоплатформі Megogo. Тут канал “Megogo Ґонґ”, який також доступний на стрімінговому сервісі Volia TV, запропонує своїм глядачам традиційну аналітичну студію за участю експертів та журналістів, повідомляє OBOZREVATEL.

Також прямий ефір із Нью-Йорка буде доступний на сервісах ESPN+ та на FITE.TV.

Раніше Ломаченко не став називати Росію агресором, а також заявив, що йому важко пояснити ситуацію. Крім того, українець згадав, як для нього розпочалася війна.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Василь Ломаченко лаконічно відреагував на ракетний удар по Одеській області, а 17 серпня, прилетівши до США, де готується до бою з Ортісом, заявив, що щодня молиться за Україну та її людей і закликав зупинити війну.

24 лютого Василь розмістив зображення голуба із двох сполучених рук, розфарбованих у кольори прапорів України та Росії.

Нагадаємо, що Лома 11 серпня влучив у грандіозний скандал, опублікувавши відео з єпископом УПЦ МП Лукою (Андрієм Коваленком). Вболівальники жорстко розкритикували боксера, порадивши переїхати до Росії та здати український паспорт.

Залишити відповідь