Вівторок, 19 Березня, 2024
БлогВ КиєвіПогодаУкраїна

Комунальники готові до сьогоднішнього снігопаду в Києві – Кличко

Столичні служби готові до сьогоднішнього снігопаду, запевняє Київський міський голова Віталій Кличко.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

За словами Кличка, “синоптики прогнозують сьогодні снігопад у столиці. Невеликий сніжок уже йде”.

Усі служби готові до зміни погодних умов та прибирання міста. Зокрема з вечора напоготові працівники Київавтодору. Дорожня служба має 525 одиниць основної і додаткової техніки, яку використовують для прибирання снігу і протиожеледної обробки покриття в столиці, зазначив мер столиці.

“Готове і житлово-комунальне господарство — керуючі компанії мають 167 одиниць техніки та понад 4 тисячі працівників, яких задіюватимуть відповідно до потреби і масштабів негоди. Також свої балансові території виїдуть прибирати техніка та працівники зеленбудів столиці”, – підкреслив Кличко.

Ситуація на дорогах залежатиме не тільки від комунальників, а й від обережності та відповідальності водіїв.

“Будь ласка, під час негоди не виїжджайте на власних авто без нагальної потреби. Не паркуйтеся на узбіччях доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Пішоходів також прошу бути обережними та уважними. А в темну пору доби носити одяг зі світловідбиваючими елементами”, – закликав Київський міський голова.

Як повідомляв Укрінформ, Укргідрометцентр прогнозував у Києві 27 листопада невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах подекуди ожеледицю. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Залишити відповідь