Четвер, 25 Квітня, 2024
ВійнаВійськові злочинціЖертви війниРуzкій мірУкраїна

Удар по Дніпру забрав життя однієї людини: її тіло дістали з-під завалів рятувальники

Росіяни атакували Дніпро 26 листопада. На жаль, не обійшлось без жертви і постраждалих. Деякі з них усе ще перебувають у лікарні.

Вже відомо про 13 постраждалих через ворожий удар по Дніпру. Про це повідомив глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передає 24 канал.

Він розповів, що росіяни поцілили по мирному кварталу. У медичних закладає перебуває троє людей.

“Приліт” у Дніпрі: що відомо

У Дніпрі 26 листопада пролунав вибух. Повітряну тривогу оголосили після цього, тому припускають, що росіяни могли атакувати надзвуковою зброєю. Наприклад, ракетами Х-22, “Кинджалом” або “Оніксом”. При запуску цих ракет сигнал повітряної тривоги може не спрацювати. Активіст Сергій Стерненко припускає, що удари по Дніпрі були скоєні старими ракетами. Ймовірно, мовиться про Х-22, які не є точними.

Мер Борис Філатов розповів, що комунікації та інфраструктура не постраждали. Однак в частині міста зникло світло. Було автоматичне вимкнення кількох трансформаторів.

Згодом Резніченко повідомив, що відомо про 7 частково зруйнованих приватних будинків. Вибух спричинив пожежу. Постраждалу жінку витягли з-під завалів та доставили до лікарні.

У неділю 27 листопада об 12:17 надійшло нове повідомлення від глави ОВА Валентина Резніченко. Він зазначив, що внаслідок ракетного удару загинула одна людина. За словами високопосадовця, її тіло рятувальники дістали з-під завалів складів, які зруйнував ворог своїм ударом.

Резніченко уточнив, що постраждали під час суботньої атаки 13 людей. Серед них – 17-річний юнак. У лікарнях наразі все ще перебуває троє з них.

Залишити відповідь