П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

Стюардеса назвала річ, яку дають безкоштовно окремій групі пасажирів

Літні люди, а також вагітні жінки або пасажири, яким потрібна особлива допомога, завжди можуть звернутися до стюардес та бортпровідників. Вони можуть підняти їх валізу, навіть якщо це невелика сумка.

Про це розповів бортпровідник Мігель Муньос, повідомляє  OBOZREVATEL.

Про це розповів бортпровідник Мігель Муньос, повідомляє Еxpress. Він пояснив, що, щоб уникнути травм, вони можуть попросити бортпровідника допомогти.

Мігель розповів про одну річ, яку можуть отримати безкоштовно лише літні мандрівники, і багато хто про це не знає.

“Ви можете попросити склянку води, якщо вам потрібно прийняти ліки. Багато авіакомпаній, особливо бюджетні, не пропонують безкоштовну воду і продають тільки маленькі пляшечки. Проте пасажирам, яким потрібна склянка води, щоб прийняти якісь ліки, достатньо попросити її. Це єдине, що вони можуть отримати безкоштовно”, – розповів Муньос.

Він також зазначив, що якщо мандрівники погано почуваються, їм слід негайно натиснути кнопку виклику над головою.

Під час подорожей пасажирам часто доводиться долати великі відстані в аеропортах, що для багатьох може бути стомлюючим. Бортпровідник також порадив запросити спеціальну допомогу перед польотом. Спеціальна допомога завжди доступна в будь-якому аеропорту і може зробити подорож пасажира набагато приємнішою.

Як повідомляв OBOZREVATEL, є кілька кодових фраз, якими користуються члени екіпажу авіалайнера, щоб не засмучувати пасажирів.

Залишити відповідь