П’ятниця, 29 Березня, 2024
В КиєвіПогодаУкраїна

Синоптики попередили про погіршення видимості на дорогах Києва 22 січня

У Києві в неділю, до кінця доби 22 січня, утримається туман. Видимість на дорогах столиці 200-500 метрів.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий, повідомляє OBOZREVATEL.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Києву. До кінця доби 22 січня утримається туман, видимість 200-500 метрів. Такі погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць”, – попередили синоптики.

Варто зазначити, що у Києві в середу, 18 січня, зафіксували черговий температурний рекорд. Максимальна температура у столиці в цей день піднялась до +10,2°С.

Нагадаємо, в Києві протягом 2022 року було зафіксовано 15 температурних рекордів, причому найбільше їх було у січні та червні. Зокрема, найспекотніше в столиці було 29 червня, коли температура в затінку сягнула +34,4°С.

У лютому-2023 погода в Україні також буде мінливою, з морозними та порівняно теплими періодами. Ближче до середини першої декади місяця очікуються інтенсивні опади, а також значні температурні “мінуси”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві та Київській області, в неділю, 22 січня, Хмарно, без істотних опадів. Щоб дізнатись детальний прогноз погоди, перейдіть за посиланням.

Залишити відповідь