Четвер, 28 Березня, 2024
В КиєвіВ регіонахПогода

Без істотних опадів та до +9°С: прогноз погоди по Київщині на 17 березня

У Києві та Київській області в п’ятницю, 17 березня, синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, без істотних опадів. Повітря в регіоні максимально прогріється до 9°С тепла

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер північний, 7-12 метрів на секунду,передає OBOZREVATEL.

“Прогноз погоди по Київщині на 17 березня. Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Температура по області вночі від 1°С тепла до 4°С морозу, вдень 4-9°С тепла; у Києві вночі близько 0°С, вдень 6-8°С тепла”, – розповіли синоптики.

Додамо, згідно з інформацією порталу Sinoptik, похмура погода буде триматися у Києві 17 березня не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Дрібний дощ зі снігом розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

Нагадаємо, погода в Україні до кінця тижня буде мінливою. Температура повітря коливатиметься від -3°С до +18°С. На заході країни місцями дощитиме, іноді варто очікувати дощ з мокрим снігом.

Додамо, метеорологічна весна у Києві розпочалась 7 березня. Це на шість днів пізніше, ніж звичайно.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за оцінками Національного управління океанічних й атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні буде теплою. Середня температура повітря може бути на 1-2 градуси вищою, ніж у попередні роки.

Залишити відповідь