Понеділок, 29 Квітня, 2024
В КиєвіВ регіонахПогода

Місцями невеликий дощ та до +11°С: прогноз погоди по Київщині на 7 квітня

У Києві та Київській області в п’ятницю, 7 квітня, хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. Повітря в регіоні максимально прогріється до +11°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер південно-східний, 5-10 метрів на секунду, передає OBOZREVATEL.

“Прогноз погоди по Київщині на 7 квітня. Хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. Температура по області вночі 1-6°С тепла, вдень 6-11°С; у Києві вночі 3-5°С тепла, вдень 9-11°С”, – розповіли синоптики.

Додамо, згідно з інформацією порталу Sinoptik, у Києві 7 квітня протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

В Укргідрометцентрі уточнили, що впродовж поточного тижня по Київщині пануватиме хмарна та волога погода. Часом дощитиме, вітер переважатиме північних напрямків 5-12 м/с. Проте температурні показники дещо підвищаться і вже більше нагадуватимуть весняні.

Нагадаємо, у Києві в середу, 5 квітня, синоптики зафіксували рекорд добової кількості опадів. А саме 20,6 міліметрів, що на 3,4 мм більше, ніж попередній.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за оцінками Національного управління океанічних й атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні буде теплою. Середня температура повітря може бути на 1-2 градуси вищою, ніж у попередні роки.

Залишити відповідь