Неділя, 28 Квітня, 2024
В КиєвіВ регіонахПогода

Помірний дощ та до +13°С: прогноз погоди по Київщині на 20 квітня

В Києві та Київській області в четвер, 20 квітня, синоптик и прогнозують хмарну погоду з проясненнями, вдень помірний дощ. Повітря в регіоні максимально прогріється до +13°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер північно-східний, 7-12 метрів на секунду, передає OBOZREVATEL.

“Прогноз погоди по Київщині на 20 квітня. Хмарно з проясненнями, вночі невеликий, вдень помірний дощ. Температура по області вночі 3-8°С, вдень 8-13°С; по Києву вночі 6-8°С, вдень 10-12°С”, – розповіли синоптики.

Додамо, згідно з інформацією порталу Sinoptik, 20 квітня весь день у Києві буде хмарним. Дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим.

Нагадаємо, погодний сайт Meteoprog.ua прогнозує до кінця цього тижня дощі та грози з градом в Україні. Температура повітря до 23 квітня буде близькою до середніх багаторічних показників.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за оцінками Національного управління океанічних й атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні буде теплою. Середня температура повітря може бути на 1-2 градуси вищою, ніж у попередні роки.

Залишити відповідь