П’ятниця, 19 Квітня, 2024
В регіонахПолітикаСкандал

Арешт Труханова пов’язаний з політичною боротьбою за вплив на ключові регіони

Військовий аналітик Андрій Васильчук пов’язує арешт Геннадія Труханова, а до цього – відсторонення через суд від посади мера Чернігова Владислава Атрошенка з боротьбою за вплив на ключові регіони в контексті російського вторгнення.

Колись вже це було: після переляку 2014 року, коли Порошенко був готовий домовитись хоч з чортом лисим, аби втримати ситуацію в країні, настав 2015. І почалися проблеми у тих, хто був недостатньо лояльний.

– пише він.

Зараз, на його думку, мотив один – електоральний. Не секрет, що найбільш успішні очільники міст давно об’єдналися і мають амбіцію втілити це на найближчих виборах. Зрозуміло, що до рівня популярності Президента їм далеко, проте на місцевому рівні рівень підтримки Атрошенка в Чернігові, Кличка в Києві, Садового у Львові — максимальний і конкурентів їм зараз немає.

Проте ті, хто розігрують цю комбінацію, забули, що до виборів ще треба дожити. Що в нас — максимально активна фаза війни. І що Одеса — ціль номер один окупантів, про яку вони заявили публічно. Яка користь від того що там почнеться внутрішня політична боротьба?

“Тому давайте не жити ілюзіями і виборами” – пропонує він.

Залишити відповідь