Субота, 20 Квітня, 2024
На росіїПодії

На вулицях москви почали з’являтися мітки, нанесені підпіллям (ФОТО)

За інформацією дослідницько-аналітичної групи InfoLight.UA, надвечір 8 травня на вулицях москви з’явилися мітки, які дуже нагадують ті, що поширювалися в Україні на початку повномасштабного вторгнення. Мітки нанесені фарбою червоного кольору та крейдою, деякі – біля об’єктів, схожих на військові.

Як відомо, після появи невстановлених БПЛА над кремлем, Україна офіційно заперечила свою причетність до будь-яких операцій на території росії. Армія рф може вдатися до провокацій на 9 травня, через те що «ворог часто обирає для цього символічні дати» – зазначив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. При цьому він порадив напередодні 9 травня, а також в усі наступні дні, місць скупчення воєнних злочинців та військової техніки.

Якщо говорити про поточні дати, то безумовно (я б рекомендував росіянам – ред.) триматися якомога далі від місць скупчення воєнних злочинців та військової техніки, яка може бути залучена до війни проти України, бо в ці дні, як і в усі наступні, перебування поруч з цими об’єктами безумовно може бути небезпечним

зазначив він.

ОНОВЛЕННЯ. Повідомляється і про схожі мітки в тимчасово окупованому Криму.

Залишити відповідь