Субота, 20 Квітня, 2024
БлогВ окупаціїПодіїУкраїна

Крим – це Україна! На окупованому півострові влаштували сміливу акцію, кинувши “виклик” загарбникам.

У тимчасово окупованому Криму українські патріоти продовжують акції громадянського спротиву. Жовті стрічки, українська символіка та нагадування російським загарбникам, що ЗСУ близько, з’явилися в нових населених пунктах півострова.

Відповідними фотографіями в понеділок, 29 травня, поділився Telegram-канал “Жовта Стрічка”. “Незламні жителі Криму чинять спротив!” – написали представники руху, передає OBOZREVATEL.

Нагадаємо, що жовті стрічки поряд із патріотичними плакатами, графіті, синьо-жовтими прапорами та ін. стали символами цивільного опору на українських теренах, окупованих військами РФ.

Автори Telegram-каналу зазначили, що жителі ТОТ продовжують свою боротьбу й щодня демонструють, що Крим – це Україна, незважаючи на тиск і переслідування з боку загарбників та колаборантів.

Як писав OBOZREVATEL:

– У середині травня росіяни провели для школярів у Криму заходи “військово-патріотичного виховання”. Для цього було залучено найманців “приватної військової кампанії “Левадія”, створеної гауляйтером півострова Сергієм Аксьоновим. Злочинці навчали дітей стріляти з автоматів і надавати першу медичну допомогу.

– Журналісти видання Bloomberg припустили, що українські війська можуть відрізати Крим від російських ліній постачання.

Залишити відповідь