Субота, 20 Квітня, 2024
В КиєвіМистецтвоЦікаве

У Києві створили велику квіткову композицію, присвячену головній ягоді Херсонщини. 

У Голосіївському районі Києва з’явилась нова квіткова композиція, присвячена Херсонській області. Комунальники, зокрема, зібрали та створили конструкцію із квітами у вигляді кавуна.

Про це повідомили в пресслужбі КП УЗН Голосіївського району столиці. Побачити клумбу можна на Либідській площі, передає OBOZREVATEL.

“Пишнобокий та червонощокий кавун”, – підписали фото комунальники.

Так, за допомогою сталевих конструкції, спеціалісти створили “ягідку” та клумбу, на якій висадили квіти у формі скибочок кавуна.

Для створення квітника “Дари Херсонщини” висадили 7 тисяч бегоній, дві тисячі пілеї та 3,5 тисяч квітів колеусу, що виростили в теплицях підприємства. Милуватися кавуном можна буде аж до осені – комунальники підстригатимуть композицію, щоб вона тримала форму.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва висадили нове патріотичне квіткове панно – “Вперед до перемоги!”. Його можна побачити біля станції метро “Лівобережна”. Варто додати, у Деснянському районі Києва порушниця комендантської години крала квіти, які на клумбах висадили мешканці однієї з багатоповерхівок. Дії жінки зафіксувала камера відеоспостереження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Печерському районі Києва з’явилася квіткова інсталяція, присвячена герою України Дмитру Коцюбайлу “Да Вінчі”. Площа квітника складає 35 квадратних метрів.

Залишити відповідь