Четвер, 16 Травня, 2024
Руzкій мірСвіт

Начебто польський фермер, а насправді російський агент, що значиться в базі Миротворця

Уважні учасники соцмереж виявили, що один начебто польський фермер є насправді спецагенто рф, що є в базі Миротворця, передає ЗІФ.

“Просто один із протестуючих «польських фермерів» – Петро Панасюк. Зареєстрований у вк, (ВКонтакте, ВК) – російська соціальна мержа) підписаний на руснявих воєнкорів і числиться в базі Миротворця як спецагент рф. Поляков не бентежить, що пропутинские виродки мрази вже на їхньому кордоні?”, – читаємо в одному із дописів.

І справді, фотофакти засвідчують, що “польський фермер-протестувальник” і агент російських спецслужб, який числиться в базі Миротворя – це одна і та ж особа.

Власне, це розслідування підтверджує версію, що російські спецслужби значною мірою взяли під контроль протест польських фермерів. Більше того, той факт, що на одному із тракторів було помічено червоний прапор зі серпом та молотом, а також написом «Путін, зроби порядок з Україною, Брюсcелем і нашими урядовцями», вочевидь, свідчить про те, що росіяни настільки впевнено почувають себе у Польщі, що навіть не бояться влаштовувати відверто проросійські провокації.