Субота, 20 Квітня, 2024
В КиєвіМузика

Фанати Енріке Іглесіаса спровокували в центрі Києва транспортний колапс

У неділю, 30 вересня, в Києві виступає латиноамериканський співак Енріке Іглесіас. Натовпи фанатів виконавця заполонили вулиці біля НСК «Олімпійський», а біля спорткомплексу утворилася величезна пробка.

Біля НСК «Олімпійський» в недільний вечір не проштовхнутися. Тисячі шанувальників творчості співака вишикувалися у величезні черги перед спорткомплексом. Про це Інформатор повідомляє з місця події.

Крім цього, на проїжджій частині біля стадіону зупинився рух. Неможливо проїхати по вулиці Жилянській – тут величезна пробка. Уздовж узбіччя довгою вервечкою стоять тролейбуси № 69, 40, 3 і іншої міський транспорт.

Сьогодні Іглесіас представить в столиці своє масштабне шоу, яке почнеться о 21:00. Артист виконає як старі хіти, так і нові пісні, з якими гастролює по всьому світу. Виступ артиста приурочили до 25-річчя мережі магазинів «АТБ-Маркет». Останній раз в Україні Іглесіас виступав в 2007 році. Всього співак випустив 10 альбомів, які 116 разів ставали платиновими, 227 – золотими. Співак – володар премій «Греммі» і American Music Awards.

Толпы народа спешат на стадион

Залишити відповідь