Субота, 20 Квітня, 2024
СкандалСуспільство

Не може в Україні існувати медіа, яке нікому не належить – Аласанія

Глава Національної громадської телерадіокомпанії України Зураб Аласанія вважає коренем проблем телеканалу “UA: Перший” байдужість до нього народних депутатів незалежно від їх політичної приналежності.

Свою думку з цього приводу він висловив в інтерв’ю LIGA.net.

Відповідаючи на питання, чи обговорював він ситуацію, що склалася на телеканалі, з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, до якого його вважають наближеним, Аласанія заявив, що розмовляв з ним рік тому і зовсім не про це.

“Ми ходимо до усіх. Зустрічаємося з фракціями, окремими політиками. Це роблять члени правління. Ми говорили з різними депутатами, починаючи від “Блоку Петра Порошенко” і закінчуючи мажоритарниками. Нуль. І “Народний фронт” ніякої окремої ролі тут не грає. Ми байдужі всім – і саме в цьому корінь проблеми. Не може в Україні існувати медіа, віддалене від усіх і що нікому не належить. Країні таке медіа незвичне”, – переконаний він.

За словами Аласанії, за 10 місяців ситуація на телеканалі не змінилася, їм як затвердили на рік половину бюджету, так його і не переглядали. Разом з тим, він не має наміру залишати свою посаду до закінчення терміну дії контракту – 14 травня 2021 року.

Залишити відповідь